Aktuális

Anna-bál és fesztivál

Anna-bál és fesztivál

A Magyar Állami Operaház műsorai, éjszakai szerenád, prímások gálakoncertje és az elmaradhatatlan szívhalászat – íme, az Anna Fesztivál kínálata. A július 22-28. között zajló programsorozat újra élettel tölti meg a várost. A 199. Anna-bál ezúttal az 1930-as évekbe repíti vissza majd a vendégeket. Az egész hét az Anna-bál jegyében zajlik a városban....

Hungarikum lett az Anna-bál

Hungarikum lett az Anna-bál

Bekerült a Hungarikumok gyűjteményébe a kétszáz éves hagyománnyal bíró Anna-bál- erről a Hungarikum Bizottság döntött a legutóbbi ülésén. Ezzel a hungarikumok gyűjteményébe tartozó értékek száma 85-re emelkedett.

Elsőbálozók a 198. Anna-bál szépei

Elsőbálozók a 198. Anna-bál szépei

A budapesti 19 éves Dévényi Alízt választották a 198. Anna-bál szépének. Az első udvarhölgy a 18 éves balatonfüredi Szilassy Laura, a második udvarhölgy pedig a 17 éves békéscsabai Csenke Anna lett. A bál szépe, Dévényi Alíz most érettségizett, a későbbiekben fényképezéssel szeretne foglalkozni.

Anna-bál képekben

Válogatás a 198. Anna-bál képeiből

Kedves Vendégeink!

Szeretettel várjuk a hungarikumok közé emelt balatonfüredi Anna-bálon, mely Magyarország legrégebbi - közel kétszáz éves - rangos társasági eseménye. A bálnak az impozáns és nemrégiben teljesen megújult Anna Grand Hotel és patinás udvara ad otthont, kiegészülve a híres Kossuth forrás előtti területtel.

Impresszum

A portál és a megjelenített információk tulajdonosa és üzemeltetője Balatonfüred Város Önkormányzata és a Balatonfüred Kulturális Nonprofit Kft.
 
Minden jog fenntartva.
 
Az annabal.hu oldalon található tartalom a szerzők és a kiadó szellemi tulajdona, szerzői jogvédelem alatt állnak.
 

Üzenet küldése